dimarts, 29 de març de 2016

A RAPEJAR!

Fa uns dies, va venir l'Ivan, el germà de la Judit Pérez. Li vam poder fer una petita entrevista que teníem preparada i ens va fer una demostració de rap i de "beatbox". Ell mateix escriu les seves pròpies cançons per, després, rapejar-les. 
Nosaltres també hem escrit poemes que estem practicant durant les sessions de música. 
De moment us deixo uns vídeos sobre la visita de l'Ivan. Aprofito l'ocasió per donar-li les gràcies per la seva col·laboració, ho vam passar genial!! 

dimecres, 23 de març de 2016

NOMBRES COMUNES Y NOMBRES PROPIOS

Os dejo un juego que os irá bien para repasar los nombres comunes y propios. Aprovecho para informaros que en la web www.edu365.cat hay muchas actividades en las que os podréis divertir aprendiendo.

POEMES

Últimament a l'aula heu estat creant poemes per, després, poder rapejar a les sessions de música. Com que us ha agradat tant i us ho heu agafat amb molta il·lusió, us deixo algunes webs interessants per tal que pugueu anar llegint poemes. Us encantaran!


LES ROQUES I ELS MINERALS

Hola nens i nenes de 3r. Espero que les vacances de Setmana Santa vagin molt bé. Com que no us he posat deures aquests dies, us deixo un vídeo molt interessant sobre les roques i els minerals que podeu mirar. Espero que el gaudiu molt. Ens veiem a la tornada!